Beşiktaş, Nuri Şahin ile anlaştı! Serdar Topraktepe kararı

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesi teknik direktör düğümü çözülüyor. Siyah-Beyazlılar’ın Nuri Şahin görüşmelerinde çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş’ta Fernando Santos’un görevden alınması sonrası ismi geçen teknik direktör adaylarının başında Nuri Şahin geliyordu. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ın gerçekleştirdiği Almanya seyahatinde, genç teknik adam ile görüştüğü belirtilmişti.

Mayıs ayının başında Almanya dönüşünde İstanbul Havalimanı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ve Nuri Şahin ile bir görüşme gerçekleşip gerçekleşmediğine ilişkin soruyu yanıtlayan Arat, “Biz herkesle görüşüyoruz. Spesifik kişilere indirmeyin. Yerli, yabancı herkesle görüşüyoruz. Türkiye’de kupa aşamasına gelene kadar resmi bir görüşme düşünmüyoruz. Beşiktaş’ın ihtiyacı olan herkesle görüşüp bize projelerini sunmalarını isteyeceğiz. Beşiktaş değişikliğe gitmek zorunda. Bu da teknik direktörün bize vizyon koymasıyla ilgili” cevabını vermişti.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Beşiktaş, Nuri Şahin ile yaptığı görüşmeler sonucunda prensip anlaşması sağlamış durumda. Siyah-Beyazlılar, yeni sezonda Nuri Şahin’i takımın başına geçirmeye hazırlanıyor.

SERDAR TOPRAKTEPE KARARI

Beşiktaş’ta bu sezon kritik süreçlerde teknik sorumlu olarak görev alan Serdar Topraktepe konusunda da karar verildi. Siyah-Beyazlılar, Nuri Şahin’in göreve başlaması sonrası Topraktepe’yi de ekipte görevlendirmeyi planlıyor.

SPORTİF DİREKTÖR HAMLESİ

Beşiktaş’ta Samet Aybaba’nın göreve devam etmesi beklenirken yeni bir sportif direktör de alınacağı öğrenildi. Aybaba’nın yanı sıra Ümraniye’de bir sportif direktörün daha olması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx