Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy’a transfer teklifi! Bundesliga ekibi devrede

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş’ın genç forveti Semih Kılıçsoy gösterdiği performans sonrası Avrupa’dan çok sayıda dev kulübün radarına girdi. Siyah-beyazlıların yeni sözleşme imzaladığı Semih Kılıçsoy için Bundesliga temsilcisinin harekete geçtiği ortaya çıktı.

Beşiktaş’ın genç yıldızı için Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt’un hamle yaptığı aktarıldı. Takvim’in haberine göre; Eintracht Frankfurt’un Semih Kılıçsoy için Beşiktaş’a transfer teklifi sunduğu öğrenildi.

Beşiktaş’a sunulan teklifin 9 milyon euro olduğu aktarıldı. Siyah-beyazlıların bu teklifi direkt olarak reddettiği ve Semih Kılıçsoy’u takımda tutmayı planladığı kaydedildi.

Semih Kılıçsoy için gelecek sezon 25-30 milyon euro bandında bir teklif gelmesi halinde transfere sıcak bakılabileceği aktarıldı.

18 yaşındaki santrfor bu sezon Beşiktaş’ta 28 müsabakada süre aldı. Semih Kılıçsoy bu karşılaşmalarda 10 gol attı ve 2 asist üretti. Semih Kılıçsoy’un Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028’de sona erecek. 18 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx