‘Ru’ dizisinin galası yapıldı

Yerli dijital içerik platformu Gain’de izleyiciyle buluşacak Medyapım imzalı ‘Ru’ dizisinin galası dün akşam Feriye’de gerçekleşti. Dizi, 38 yaşındaki Reyan ile 18 yaşındaki Uzer’in aşkını konu alıyor.

‘Ru’nun yaratıcısı olan Taylan Yapıcı, senaryoyu Yeşim Çıtak’la birlikte kaleme aldı. Dizinin yapımcılığını ise Fatih Aksoy ve Yiğit Şardan, yönetmenliğini Bahadır Karataş ve Burak Çaldır üstleniyor. Çekimleri Urla’da gerçekleştirilen dizi 8 bölümden oluşuyor.

‘SİZİ ‘RU’ DÜNYASINA GÖTÜRECEĞİZ’

Dizinin başrolünde yer alan Meryem Uzerli, “Geldiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sizi ‘Ru’ dünyasına götüreceğiz. Apayrı bir iş çıkardık, Urla, Çeşme ve İzmir tarafında. Türkiye’nin Toskana’sında çekim yaptık. Bütün oyuncu kadrosuna, yönetmenlerimize, yazarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Uzerli ile başrolü paylaşan Burak Berkay Akgül, “İnanılmaz heyecanlıyım. O kadar unutmuşum ki her şeyi. Çok uzun zaman oldu ve çok beklediğimiz bir işti. İnanılmaz bir oyuncu kadrosuyla çalıştığım için çok mutluyum. Umarım siz de yaptığımız şeyi beğenmişsinizdir, biz çok severek çalıştık, çektik. Sürprizlerle dolu olacak” diye konuştu.

‘HAYATIMDA İLK DEFA AŞÇIYI OYNADIM’

Zafer Algöz de, “Arkadaşlarımın da dediği gibi, iki seneden fazla bir zaman oldu diziyi çekeli. Samimi olarak söylüyorum mükemmel bir ekibimiz vardı. Bulunduğumuz coğrafya zaten Türkiye’nin en güzel yerlerinden. Dolayısıyla birlikte hep uyum içerisinde çalıştık. Üstelik pandemi koşulları da vardı, sete de bazen birkaç gün ara vermek zorunda kaldık. Bizim için en enteresan olan tarafı diziye başlamadan önce aşçılık eğitimi veren bir okula gittik hep birlikte. Birçok arkadaşımız hayatında ilk defa salatalık, patates, domates doğramayı öğrendi. En azından nasıl doğranacağını öğrendi çünkü onun da bir yöntemi varmış. Ben kendi adıma hayatımda ilk defa bir aşçıyı oynadım. Bu mesleği çok iyi yapan ustalarla tanışma fırsatım oldu. 800 veya bin kişilik yemek hazırlığının nasıl olduğunu da bana gösterdiler. Kıymetli şefim Tolgar Mireli’ye de teşekkür etmek istiyorum. Ekipteki tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Hepsi pırlanta gibi” ifadesini kullandı.

Şevval Sam ise, “Bana bu dizide oynuyorsun dediler, ben kendimi göremedim gerçi. O ben miydim? 15 yıl sonra çekmişim gibi. İnşallah yaşlılığımda böyle olmam. Neyse Benjamin Button’ın Türkiye versiyonu… Şahane bir ekiple, çok az vakit geçirdik ama az da olsa kendi meslek hayatımın en güzel hikayelerinden bir tanesiydi” dedi.

‘RU’, 24 Mayıs’ta GAİN izleyicisiyle buluşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx